Trouble shooting

Home Forums Game Talk Map Making Trouble shooting

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #33
    Anonymous

      Well as I described to you guys in the game, in 3D mode I just get a yellow stick box for a building on my maps. Anyone have any suggestions?

      #299
      GARGOYLE-UR
      Keymaster

        Have you tried different buildings?

        Have you tried to move the building to see if that made any difference?

        #300
        Fubar-UR
        Keymaster
          JAWS-UR @ Dec 15 2006, 08:13 PM wrote:
          Well as I described to you guys in the game, in 3D mode I just get a yellow stick box for a building on my maps. Anyone have any suggestions?

          Yah, go on nova forums and try to search it.

          #301
          Anonymous

            Yeah I tried different buildings, same ole. I am looking at Nova now.

            #302
            WILEY COYOTE-UR
            Keymaster

              I am wondering if you have it set to some kind of wire-frame view. Don't know for sure, but it would be worth a search on the forums for how to turn them off, or rather turn skins on.

              #303
              Anonymous

                I think I found the problem. I think it wasn't totally updated, afterward it worked. Thanks for the suggestions.

                #304
                GARGOYLE-UR
                Keymaster

                  Jaws, I think I found out your issue. At least I ran into this and this was the fix.

                  After you open NILE an place an object, click on the arrow button. Its the one on the far left, second from the top tool bar. You building should show up.

                  It has to do with selection. The arrow button is the select / de-select tool. So if the select button isn't selected then the program doesn't know to show the objects. At least that is way I have found.

                  Hope this fixes your problem. :)

                Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
                • You must be logged in to reply to this topic.